Parlem?

Espai segur

Hi ha temes que, per la seva complexitat són difícils de tractar amb el nostre cercle familiar o d’amistat. De vegades sentim que l’entorn no ens acompanya, i no sabem amb qui podem compartir aquelles inquietuds que ens preocupen, i que si no tractem poden generar un problema més greu.

Com a dones, certes situacions ens afecten especialment, i parlar amb algú que hagi viscut aquesta experiència, o sàpiga els recursos de què disposem pot ser la diferència entre un carreró sense sortida, o veure la llum.

A Sorotopia t’oferim un espai per poder parlar d’allò què no tens ni idea de com gestionar, i que et genera malestar i inquietud. Situacions de violència, discriminació, abús o conductes masclistes són temes que requereixen un espai acollidor i amable per poder resoldre amb èxit.

T’oferim un espai per mirar de trobar plegades la solució a allò que t’angoixa, amb la certesa de que no estàs sola.

Si creus que aquest recurs pot ser d’utilitat per algú que coneixes, et demanem que col·laboris amb nosaltres i li facis arribar aquesta informació. Serà la teva manera d’ajudar a algú altre.

Durant el confinament, pots posar-te en contacte amb nosaltres i reunir-nos virtualment. Quan les circumstàncies ho permetin, ho farem presencialment. Per demanar una trobada posa’t en contacte amb nosaltres a sorotopia@gmail.com, o a través de les xarxes socials.