Club de lectura feminista

T’agrada llegir? Vols conéixer més sobre el feminisme?

Sorotopia aposta per la transformació social a través del coneixement de la història i de la teoria feminista.

Volem donar veu a autores que han escrit obres en clau feminista i amb perspectiva de gènere. A través dels seus escrits veurem el món amb els seus ulls, que en moltes ocasions ens resultaran llunyans, però tremendament familiars.

En aquest camí que iniciem plegades, farem un recorregut a través de les obres d’escriptores d’arreu del món, amb les què aprendrem a apreciar els diferents paradigmes culturals, i les conseqüències directes d’aquests en el dia a dia de les dones.

Dilluns dia 26 d’octubre a les 19:00 hores

En aquest lúcid assaig, Alma Guillermoprieto es descobreix interrogant-se a si mateixa sobre el seu feminisme. El seu dubte és alhora un recorregut pel seu pensament, els seus records i una sèrie de vivències que van ressignificant-sea la llum de l’actual ressorgiment de la revolució de les dones: el #MeToo, les noves masculinitats, l’ètica.
Amb el seu coneixement excepcional de la realitat d’Amèrica Llatina, l’autora fa una profunda reflexió sobre el que significa ser feminista en un continent violent i patriarcal en el qual les dones que han perdut la terra, els seus fills i els seus marits han de defensar la seva vida i la d’altres dones com elles. La seva aproximació al feminisme és com el seu periodisme: lliure de doctrina, repleta de preguntes i proveïda de les pistes necessàries per a trobar respostes.

Si teniu qualsevol dificultat o dubte per trobar el llibre, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Apunta’t i comparteix amb nosaltres la teva pròpia visió sobre el feminisme.