NewsletterBenvolgudes i benvolguts,      
El 25N és una data especialment rellevant per a Sorotopia, ja que un dels nostres eixos principals és la lluita per a l’erradicació de la violència de gènere.

Malauradament, les circumstàncies no ens permeten portar a terme les activitats que ens agradaria compartir presencialment amb vosaltres. Per aquest motiu, hem pensat en un projecte que permetrà la vostra participació, i ens ajudarà a visibilitzar la lluita contra la violència de gènere, que cada any per aquestes dates és imprescindible reivindicar.Participa! 
Us convidem a participar de la nostra proposta per al 25N.
Per col·laborar només haureu de gravar un vídeo dient una frase que us farem arribar.

Si teniu alguna frase o text relacionat amb la lluita contra la violència de gènere que us agradaria visibilitzar, només ens l’heu de fer arribar i mirarem d’incloure la vostra proposta.
Si voleu participar, podeu respondre aquest mateix missatge amb la vostra confirmació.

Tot i no poder estar juntes, serà tota una fita poder unir les nostres veus per cridar ben alt que la violència ha de sortir de les vides de les dones, per no tornar mai més.


Ajudan’s a créixer
Les petites accions són les que canvien el món.
És per això que et fem arribar maneres d’ajudar a fer créixer el nostre projecte. De ben segur que algun d’aquest petits gestos encaixa en la teva manera de ser i de pensar, i pots contribuir a fer arribar el nostre missatge sorotòpic allà on encara no han sentit a parlar de nosaltres.

Segueix-nos a les xarxes socials. Aquí tens totes les vies per poder visualitzar el nostre dia a dia. Com més persones participin de la difusió, més creixerà Sorotopia.


També et pots afegir al nostre grup de Telegram

Opina, comenta, comparteix…tota acció serà benvinguda!!!

Tens alguna idea, experiència o inquietud que creus que podria ajudar a estendre el missatge feminista? Escriu-nos a sorotopia@gmail.com, t’estem esperant.

Has patit una situació de violència de gènere, i has aconseguit sortir del cercle? Ens encantaria escoltar la teva experiència, tens l’oportunitat d’ajudar a altres dones a trobar la seva sortida.


Digues la teva
Aquest és el teu espai per proposar, opinar, valorar i compartir la teva opinió. El teu punt de vista és el nostre indicador per saber cap a quina direcció hem d’anar.

Ens pots contactar a sorotopia@gmail.com


Sorotopia | Can Jonch Centre de Cultura per la Pau
Carrer Rec, 19 | Granollers 08401